tynkä Fortnite Winter Royalen odottamattomat voittajat - Gaming.net

Uutta

Fortnite Winter Royalen odottamattomat voittajat

Päivitetty on
Fortnite Winter Royale -taideteoksia

Fortnite Winter Royale päättyi juuri tänä sunnuntaina ja on antanut meille uusia nousevia tähtiä. Tämä oli 3-päiväinen turnausduokilpailu, jonka palkintopotti oli 15 miljoonaa dollaria. Se kesti 20. ja 22. joulukuuta.

Fortnite Winter Royale oli suora jatkoa heinäkuun lopussa järjestetylle massiiviselle Fortnite World Cupille. Suuri palkinto motivoi varmasti monia pelaajia liittymään ja säästämään rahaa lomaa varten. Vaikka meillä oli joitain suosikkeja, kävi ilmi, että yksikään heistä ei noussut huipulle.

Fortnite Winter Royale

Vain parhaat duot pääsivät osallistumaan Winter Royaleen

Fortnite Winter Royalessa oli parhaat pelaajat seitsemältä alueelta: NA West, NA East, Eurooppa, Aasia, Brasilia, Oseania ja Lähi-idä. Heillä kaikilla oli mahdollisuus voittaa sama summa rahaa ensimmäisestä paikasta – 7 dollaria. Vaikka tapahtuma kesti 9000 päivää, se koostui kolmesta erillisestä turnauksesta, joten jokaisella alueella on useita voittajia.

NA East Winter Royale oli suosituin

Monet fanit keskittyivät NA East -alueeseen, jolla oli paljon suosittuja Fortnite-pelaajia, kuten tuhka Kyle "Bugha" Giersdorf, Turner "Tfue" Tenney, ja massiivinen Twitch-tähti Tyler 'Ninja' Blevins. Kovan kilpailun ansiosta kukaan heistä ei kuitenkaan onnistunut varmistamaan ykköspaikkaa.

Sen sijaan ensimmäinen päivä voitti FaZe Diggy ja Marz, joka teki 146 pistettä. Kuten yleensä, he eivät kuitenkaan pystyneet varmistamaan paikkaansa Päivä 2, Kun Kreo ja Buck hallitsi kaikkia. Innocents ja Ajerss onnistui voittamaan 3. päivänä sijoittuessaan toiseksi perjantaina. Jokainen heistä otti palkinnon $9000.

Fortnite Winter Royale Day 1:n voittajat

Sillä välin, Saevid ja Scoly hallitsi ensimmäinen päivä että Eurooppalainen tapahtuma 22 pisteen etumatkalla. PodaSai ja Orkh mistä monikanavasytyttimissä voitti toisena päivänä tiukan kilpailun jälkeen Ditrxxiä ja Rezon Aya vastaan. Lopuksi, Virsuh ja Prizmhy hallitsi kolmantena päivänä.

Fortnite Winter Royale Day 2: Eurooppa

MCES onnistui varmistamaan ensimmäisen sijan 2. päivän Winter Royalessa Euroopassa

NA West tapahtuma hallitsi täysin Thomuss_ & wavyjacob duo, joka voitti kaksi ensimmäistä päivää peräkkäin, mikä on todella vaikea saavuttaa. Maken1x ja Frapai II turvasivat 9000 dollarinsa viimeisenä päivänä.